fbpx

Despre noi

Despre noi

Povestea noastra isi are inceputurile in 2010, ca raspuns la nevoia unui serviciu care sa conecteze toate componentele necesare organizarii de evenimente profesionale deosebite, oferindu-le clientilor solutii practice si creative pentru fiecare proiect impreuna.

Asa ne-am dezvoltat in ceea ce suntem astazi, Avant Business Events Solutions, agentia full – service de evenimente business!

De la conferinte si evenimente aniversare, lansari de branduri si produse noi, la activitati de team building si programe de incentivare – cream evenimente minunate!

Suntem preocupati de imbunatatirea afacerii clientilor nostri prin intermediul unor servicii excelente. Stabilim strategia de eveniment si beneficiile pe care le furnizam, conceptul si planificarea etapelor si resurselor implicate.

Ce ne diferentiaza?

Credem in reusita!

Punem pasiune in tot ce facem, acceptam provocarile si cream experiente care inspira si motiveaza oamenii!

 

Stim ca experienta si grija fata de clientii nostri creeaza dependenta si incredere, iar empatia si orientarea catre cerintele lor, aduc un plus de valoare relatiilor profesionale pe care le dezvoltam.

Ce ne motiveaza?

Reusitele clientilor nostri si succesul proiectelor minunate dezvoltate impreuna!

 

Ne place sa transformam ideile in oportunitati de dezvoltare si monitorizam indeaproape fiecare etapa a implementarii acestora.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa fim un partener autentic, eficient si priceput pentru brandurile si companiile care doresc sa isi creasca afacerea. Astfel, sa dam valoare si unicitate prin servicii complete excelente si experiente creative extraordinare, pentru a sigura relevanta si o extraordinara oportunitate de a creste impreuna.

Viziunea noastra

Sa aducem valoare reala pentru fiecare client. Sa cream evenimentele prin care oamenii, clientii si partenerii nostri de afaceri sa traiasca experiente deosebite, sa gaseasca noi oportunitati de afaceri si sa se simta minunat!

Valorile noastre

Implicare. Onestitate. Respect. Etica si integritate.

 

Valorile noastre fundamentale definesc modul nostru de lucru si felul in care vedem lumea in care traim. Dedicam pasiune, creativitate si profesionalism pentru fiecare proiect in care ne implicam.
Urmam o conduita bazata pe etica profesionala si respect, bazandu-ne pe onestitate, moralitate si incredere.
Integritatea ne obliga sa alegem clientii care ne onoreaza imaginea si reputatia.

Echipa noastra

Preferam sa vorbim mai putin despre noi, dar stim ca vei dori sa ne cunosti. Altfel cum poti sti daca suntem potriviti pentru tine?
Suntem mandri ca, adesea, clientii nostri, ne vad ca parte a echipei lor. Lucram si crestem impreuna. Avem consultanti, manageri de proiect, dezvoltatori, traineri, marketeri, facilitatori, oameni de PR, pasionati de muzica, masini si fotografie sau iubitori de Untold.

 

Clientii ne spun ca este vorba despre oamenii, abordarea si principiile noastre, precum si de ceea ce oferim:

Oameni cu experienta de peste 18 ani in diferite domenii;

Cunostinte de specialitate si cele mai bune practici;

Deschidere si flexibilitate pentru fiecare proiect;

Oamenii potriviti in fiecare proiect sau eveniment.

Mirela Hostina

Director

Oana Varvaroi

Key Account Manager

Tatiana Preduca

Business Events Coordinator

Irina Stefanescu

Trainer

Raluca Vilcu

Business Travel Consultant

Liliana Suruceanu

Senior Business Travel Consultant

Ioana Mititelu

Producator

Valeriu Tones

PR Consultant

Recunoastere

Ne preocupa imbunatatirea vietii si afacerii clientilor prin intermediul unor servicii superioare, relatii de incredere si parteneriate care functioneaza inca de la infiintarea companiei.

Astfel la fiecare eveniment oferim valoare adaugata cat mai bine cu putinta. Iar satisfactia evenimentelor reusite si multumirea din partea clientilor nostri sunt lucruri extraordinare!

Peste 450 evenimente organizate

Evenimente cu
10 – 700 participanti

Oferte complete in 12 – 72 de ore

2 – 3 propuneri diferite

CONTACTEAZA – NE

Suntem prietenosi si deschisi sa-ti oferim suportul si consultanta noastra!

Contact Info
Avant Business Event Solutions