fbpx

Business Events

Business Events

Facem lucrurile diferit. Simplu, remarcabil si eficient!

Oferim solutii potrivite personalizate si full-service suport, de la conceptul de eveniment, pana la organizarea si managementul intregului proiect.

Promisiunea noastra

Cream evenimente cu experiente minunate, la standarde impecabile, menite sa aduca oamenii impreuna si sa creasca succesul clientilor nostri.

Suntem preocupati sa construim valoare, sa aducem calitate si sa oferim consultanta si suport in toate etapele organizarii fiecarui tip de eveniment.

Lansari de branduri si produse

Fiecare lansare este diferita. Combinam strategia cu tacticile si facem din povestea clientilor nostri cel mai bun moment pentru a-si arata noutatile si imaginea autentica.

 

Urmarim imaginea de ansamblu, planificam si coordonam toate etapele necesare intregului eveniment, pentru a oferi clientilor o valoare peste asteptari.

Conferinte

Conferintele aduc aproape intodeauna idei si initiative noi si reprezinta cel mai bun mod de a comunica eficient viziunea si noutatile companiei catre participanti si experti.

 

Planificam intregul eveniment luand in considerare momentele cheie create prin invitati speciali sau speakeri, sesiuni de activare, facilitatori si o multime de alti factori importanti pentru o conferinta de succes.

Sesiuni de training

Organizarea de sesiuni de training sau ateliere de lucru reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a face cunoscute marcile, de a influenta dezvoltarea si performanta angajatilor si de a va ajuta compania sa continue sa functioneze eficient!

 

Planificam si pregatim fiecare pas in procesul de organizare, si in functie de scopul si tema sesiunilor, oferim toate serviciile implicate, pentru a crea o atmosfera potrivita si o experienta benefica pentru participanti.

Aniversari, gale si receptii

Acestea reprezinta cateva modalitati folosite de companii pentru a sarbatori o ocazie, si sunt cel putin 3 motive care determina aceasta tendinta – o ocazie excelenta de a rasplati participantii, de a incuraja socializarea si comunicarea, si de a oferi o experienta eleganta si sofisticata.

 

In functie de scopul acestuia, preluam elementele specifice, proiectam si producem evenimentul dorit de la concept pana la finalizare, folosind tehnologii de vizualizare si proiectie pentru o ambianta impresionanta.

Intalniri de afaceri

Invitati, locatii, teme – aducem totul in acelasi loc si oamenii cheie impreuna!

 

Oferim suportul in organizarea intalnirilor de business si va asiguram crearea mediului perfect pentru comunicarea de noutati, deschiderea de noi oportunitati de afaceri sau prezentari de branduri catre clienti noi.

Road show si evenimente cu multiple destinatii

Adunati participantii intr-un mod inovator sau conectati-i in acelasi timp si spatiu, oriunde ar fi acestia!

 

Utilizam metode si instrumente adaptate pentru a conecta oamenii, integram echipamente cu mobilitate in mai multe destinatatii si ducem avantajele serviciilor direct la audienta.

Evenimente online

Organizam conferinte online eficiente, folosind instrumente si tehnologii avansate pentru prezentari simultane online.

 

Conectam virtual participantii aflati in diferite orase, tari, regiuni geografice si asiguram clientii nostri ca participantii raman conectati, activi si productivi in timpul sesiunilor la distanta.

Servicii Complementare

Prin intermediul partenerilor noastri de incredere, oferim clientilor nostri servicii complementare, precum:

Echipamente sonorizare

Servicii foto-video

Traduceri simultane si consecutive

Traineri specializati si facilitatori

Materiale promotionale

Catering si Logistica outdoor

Servicii Hostess

Si de asemenea, un manager de proiect din partea agentiei pe toata durata de pregatire si desfasurare a evenimentului. Daca nu vedeti ce doriti aici, spuneti-ne ce aveti nevoie si vom gasi!

Servicii complete

Integram toate serviciile necesare proiectului, de la concept, la implementare, pana la feedback-ul de final.

Buget optimizat

Analizam si eficientizam bugetului evenimentului cu o politica de pret corecta pentru toate partile implicate.

Solutii practice

Propunem clientilor nostri solutii practice, personalizate, adaptate obiectivelor si valorilor lor.

Consultanta

Asiguram consultanta si suport rapid si de incredere pe toata durata desfasurarii evenimentului.

Gaseste-ne pe LinkedIn

Gaseste-ne pe LinkedIn pentru a incepe o colaborare bazata pe incredere. Impreuna putem gasi idei si solutii ce vor crea evenimentul pe care il doresti.