fbpx

Marketing & PR

Marketing & PR

Planificare. Actiune. Reusita!

Planificam, organizam si cream incredere in schimbarea pe care clientii nostri si-o doresc.
Oferim soluții de marketing si PR care aduc atentie, incredere, actiune si rezultate remarcabile.

Promisiunea Noastra

Asiguram relevanta fiecarei campanii de marketing sau PR menita sa construiasca o imagine de brand si sa genereze sau sa creasca vanzarile.
Propunem solutii practice, usor de implementat si alegem impreuna cele mai potrivite actiuni de marketing si promovare pentru a imbunatati experienta clientilor si a creste succesul companiei.

Campanii de marketing si promovare

Pornind de la obiectivele stabilite, organizam si implementam campaniile de marketing in mod simplu, memorabil si eficient, prin canalele traditionale sau in mediul online si social-media.

 

Pregatim materialele publicitare care insotesc si completeaza fiecare campanie:
– Creatie, DTP si productie mape, cataloage, brosuri, pliante, postere, panouri de expunere etc
– Productie materiale audio-video
– Materiale promotionale si cadouri personalizate

Consultanta in marketingul si managementul evenimentelor

Ne bazam pe deschidere si simplitate in relatia cu clientii si urmand modelul nostru particular, gestionam si structuram marketingul unui eveniment intr-o maniera tactica, prin strategii de promovare si implementare care sa creeze valoare in randul participantilor.

 

Adaptam canalele de comunicare pentru fiecare eveniment atat in mediul intern cat si in mediul extern al companiei, pentru a permite oamenilor sa experimenteze si sa interactioneze din timp cu compania, cu produsul sau serviciul clientilor nostri.

Consultanta & Campanii de PR

Organizam si implementam campanii eficiente de PR, si folosind cele mai recente schimbari ale unui produs sau serviciu, il transpunem in ceva nou si diferit, implementand toate etapele care il insotesc:
• Strategiile si planul de comunicare.
• Campania de PR si materialele de comunicare.
• Interviuri in media, filmari, conferinte de presa, comunicate de presa.
• Relatia cu mass-media si monitorizarea acesteia.

Expertiza

Venim cu o perspectiva externa asupra companiei si cu experienta in diferite domenii, cum ar fi bancar, constructii, electrice, transporturi.

Parteneriat

Suntem pentru clientii nostri un partener de cursa lunga, cu rezultate care ne fac credibili si ne onoreaza.

Idei noi si diferite

Facem lucrurile diferit, Aducem idei proaspete, organizam sesiuni de brainstorming pentru a gasi solutii practice si cu rezultate peste asteptari.

Consultanta

Oferim consultanta continua si raspundem prompt si eficient tuturor solicitarilor in cadrul proiectelor in care ne implicam.