fbpx

Servicii Online Hibrid

Mici sau mari, evenimentele virtuale si hibrid chiar functioneaza!

Folosim metode si concepte de a conecta oamenii, in siguranta!

Tot ce stim despre modul nostru de lucru, s-a schimbat.
Ne-am adaptat la contextual actual si am dezvoltat solutii
care contribuie la cresterea eficientei echipei tale, cu rezultate surprinzatoare!

Ce sunt evenimentele virtuale si hibrid?

Evenimentele virtuale si hibrid nu inlocuiesc alte evenimente ci reprezinta un nou mod de lucru si de interactiune, care cere atentie si profesionalism, pentru a obtine implicare si eficienta.

Fie ca vorbim de un webinar, training, gala aniversara sau o conferinta la care participi din confortul biroului tau, acestea sunt exemple de evenimente virtuale, in care participantii experimenteaza evenimentul si continutul online.

Evenimentele hibrid sunt cele in care unele componente se desfasoara in spatii fizice, iar altele sunt livrate digital si combina avantajele unui eveniment virtual cu interactiunea directa oferita de evenimentul in persoana.

Folosim instrumente de lucru digitale – programe software si resurse care ne permit crearea si personalizarea de experiențe de lucru digitale in functie de specificul fiecarei companii.

Beneficii reale si rapide

 • conditii de siguranta pentru participanți
 • activitati interactive pentru cresterea eficientei echipelor
 • tehnologie prietenoasa pentru conexiunea si interactiunea la distanta
 • audienta extinsa cu acces la acelasi continut si aceleasi idei
 • solutii practice pentru eficientizarea timpului si costurilor
 • optiuni flexibile potrivite nevoilor si cerintelor companiei

Alege evenimentul de care ai nevoie

Conferinte virtuale si hibrid

Organizam conferinte virtuale pentru companii si echipe de lucru la distanta. Pregatim aceleasi componente ca pentru evenimentele in persoana – sesiuni si agende de lucru, speakeri, invitati speciali, pauze de lucru, gale virtuale, cadouri surpriza – transpuse in mediul digital.

 

Prin conferintele hibrid oferim solutia potrivita pentru comunicarea aceluiasi mesaj intregii companii, atunci cand o parte dintre participanti se afla in acelasi spatiu, amenajat special pentru eveniment, iar o parte participa prin videoconferinta, de la distanta.

Teambuilding virtual si hibrid

Am dezvoltat noi programe de teambuilding ce contin tehnologie, inteligenta emotionala si abilitati de management pentru a mentine echipele conectate si eficiente atunci cand nu pot fi fizic impreuna.

 

Oferim solutii pentru icebreaker online si teambuilding hibrid – activitati si jocuri in format hibrid sau digital, pe ecran mare sau partajat, in studio virtual, indoor sau outdoor cu interactiune redusa.

Facilitatorul este prezent la locul evenimentului si virtual pentru participantii conectati de la distanta, prin camera video sau prin telefon.

Programe Incentives virtuale si hibrid

Un program incentive transpus in format virtual este dificil de imaginat.
Dar cu imaginatie si creativitate dezvoltam programe virtuale si hibrid prin care aducem cultura, oamenii si experientele locale mai aproape de participanti, la ei acasa sau la birou.

 

Fie prin muzica, dans, arta culinara sau premii surpriza, virtuale sau hibrid, cream experinte in fiecare zi, de cateva ore pe parcursul a 2-3 zile sau intr-un program intensiv de o zi, cu intregul suport digital.

 

Etapele dezvoltarii unui eveniment virtual sau hibrid

Pasul 1

Identificarea evenimentului potrivit virtual I hibrid I fizic

Pasul 2

Obiective si concept de eveniment

Pasul 3

SETUP si resurse productie, logistica, suport tehnic

Pasul 4

Interactiune, conectare si coordonare proiect

Pasul 5

Masurare rezultate si feedback eveniment

Servicii suport pentru evenimente online si hibrid

Ilustrare grafica

In timpul evenimentului online, hibrid sau outdoor, colaboratorii nostri ilustratori vor desena actiunile, ideile dezvoltate si deciziile luate in timpul evenimentului. Inregistrarea grafica – desen, schita, infografic – stabileste scena pentru conversatie si creativitate si sintetizeaza vizual etapele in atingerea obiectivelor tale.

Brainstorming

Prin aceasta tehnica de creativitate, menita sa genereze un numar mare de idei, pentru solutionarea unei probleme, veti avea posibilitatea de a rezolva o provocare chiar cu ajutorul echipei. Prin alegerea acestui concept veti avea idei si solutii rapide, costuri reduse pentru aplicarea metodei si dezvoltarea abilitatii de a lucra in echipa.

Traininguri tematice

Aceste traininguri va vor ajuta participantii in rezolvarea problemelor de comunicare, ii vor pregati pentru situatii de impas, ii vor ajuta sa colaboreze mai bine chiar si de la distanta, sa lucreze eficient si sa isi imbunatateasca atat munca in echipa, cat si cea individuala.

Invitati speciali

Un specialist de renume, un speaker motivational, o celebritate, fiecare dintre ei poate ajuta la schimbarea punctului de vedere al participantilor, la solutionarea unei provocari sau la schimbarea atmosferei clasice de videoconferinta sau sedinta clasica.

Facilitatori

Un facilitator poate aduce prospetime, precum si un nivel ridicat de entuziasm si energie in cadrul unui eveniment online sau hibrid. Poate face diverse activitati de icebreaking la inceputul intalnirilor online sau urmareste agenda si ajuta echipa sa finalizeze taskurile stabilite sau ajuta la implicarea tuturor si la dezvoltarea discutiilor pe tema stabilita.

Kituri surpriza

Aveti nevoie urgenta de cadouri personalizate pentru colegi, angajati sau colaboratori? Va pregatim pachete de cadouri corporate cu oferte personalizate, ideale pentru a va arata aprecierea sau a marca o ocazie speciala in cadrul echipei, companiei sau fata de clienti.

Suport tehnic pentru evenimente virtuale si hibride

Conectam participantii, indiferent de locul unde se afla, prin videoconferinte si transmisii live la birou, de acasa sau combinat si sustinem eficienta lor de la distanta.
Aveti nevoie de suport tehnic in organizarea unui asemenea eveniment? Echipa noastra va poate oferi conceptul si suportul logistic cu ajutorul pachetelor Start, Hibrid sau Studio Virtual.

Potrivit pentru videoconferinte, intalniri de afaceri, traininguri remote, in care participantii se conecteaza de la locatiile lor – de la birou sau de acasa.
Facilitatorii folosesc o interfata digitala prietenoasa si accesibila tuturor.


Suport:

 • Camere video și trepied
 • Lumini (dupa caz)
 • Fundal (optional)
 • Fundaluri virtuale personalizate (optional)
 • Microfoane/Headset
 • Mixer
 • Cabluri si conectica I Placa de captura I Soft streaming I
 • Productie si asistenta tehnica pe durata evenimentului

Potrivit pentru videoconferinte, intalniri de afaceri, traininguri remote, in care participantii se conecteaza de la locatiile lor – de la birou sau de acasa.
Facilitatorii folosesc o interfata digitala prietenoasa si accesibila tuturor.


Suport:

 • Transmiterea in timp real sau preinregistrarea si simularea in direct mai tarziu
 • Camere video multiple potrivite pentru interviuri sau mai multe persoane pe ecran
 • Sonorizare, lumini, mixere si conectica
 • Videoclipuri, grafica, texte, etc
 • Microfoane wireless si headset
 • Platforma dedicata de streaming la cerere

Potrivit pentru videoconferinte, teambuilding sau alte evenimente hibrid, cand unii participanti prezenti la locatie, altii conectati la birou sau acasa si altii chiar intr-un mic studio. Facilitatorii si invitatii pot fi grupati in oricare dintre cele 3 cadre.


Suport:

 • Design scenic personalizat (fundal tematic sau croma cu grafica adaptata conceptului dezvoltat)
 • Sistem video cu mai multe camere
 • Monitor si teleprompter la fata locului
 • Proiectoare si lumini scenice
 • Microfoane wireless, headset, sonorizare, mixer pentru transmisie live
 • Cabluri si conexiuni necesare